Back to the agenda

Montmeló es mou per la cooperació

Sunday 21 November 2021
Plaça de la Quintana, Montmeló (Barcelona) - Plaça de la Quintana, Montmeló (Barcelona)
A.E.Ramassà, Fundació FCB, Onat Foundation, Fundació Esport Solidari Internacional, Fons Català de Cooperació, CIJ Esplaia't, PB Montmeló, l’Associació Protectora d’Animals de Granollersó, Club Karate Montmeló, For Dance Center, Ludus Historiae, A.E.Montmeló, Assoicació de Dones de Montmeló per la Igualtat, Vallès Visió Ajuntament de Montmeló (Organitzador) / Fons Català de Cooperació (Participants) / Diputació de Barcelona (Col·laborador)

Montmeló es llença al carrer a fer esport per la cooperació i la solidaritat! Durant tot el matí tindrem activitats, tallers i xerrades per sensibilitzar i conscienciar sobre projectes de cooperació que utilitzin l’esport com una eina d’inclusió. Podreu participar d’activitats per tota la família com una Marxa Nòrdica, la Mini Marató Solidaria, classes obertes de karate o Aerodance, tallers de sensibilització de l’esport adaptat, sobre vida saludable o jocs de taula, partidets d’handbol 3×3 i molt més! Ens acompanyaran per explicar-nos els seus projectes l’A.E.Ramassà, la Fundació FCB, l’Onat Foundation i la Fundació Esport Solidari Internacional. A més la Judith Núñez, esportista olímpica de Montmeló, ens explicarà la seva experiència als Jocs Paralímpics de Tòquio. Tot això acompanyat de paradetes solidaries i una exposició sobre la cooperació!

By: Ajuntament de Montmeló (Organitzador) / Fons Català de Cooperació (Participants) / Diputació de Barcelona (Col·laborador)

With: Imanol Martín (Regidor de cooperació) / Pere Rodríguez (Alcalde)

A.E.Ramassà, Fundació FCB, Onat Foundation, Fundació Esport Solidari Internacional, Fons Català de Cooperació, CIJ Esplaia’t, PB Montmeló, l’Associació Protectora d’Animals de Granollersó, Club Karate Montmeló, For Dance Center, Ludus Historiae, A.E.Montmeló, Assoicació de Dones de Montmeló per la Igualtat, Vallès Visió